Lankaahan pitää olla. Kun aloin lueskella näitä nettineulojien juttuja niin löytyi vertaisryhmä. Siis kaikilla on LANKAA ja sitä saa hankkia, sitä voi omistaa, sitä ei tarvi piilotella, paitsi  miesväeltä.

Ja  uskon , että varmasti jokainen  saatu, ostettu ja säilytetty lanka  jonain päivänä on juuri se mikä sille parhaiten sopii.

Eräästä myyntiin menneestä projektista jäi hyvin pikkuinen kerä kirjavaa Nallelankaa, ja eilen illalla se olikin muuttunut BabyBornin sukiksi. 12 gr kului, ja jäi 62 senttiä lankaa, josta tein pikkuisen kukkasen.

Aloitan nyt  nollapisteestä tämän tilastoinnin, lasken mitä ostan ja mitä kulutan, ihan vaan omaksi ilokseni. Sain joululahjaksi hienon digitaalivaakan lankojen ja valmiiden töiden punnitsemista varten. Ja pitipä heti kokeilla, että kun lankavyötteessä lukee n.50 gr niin se tarkoittaa, että vyöte pitää punnita mukaan ja silti paino on allle 50 gr. Mielenkiintoista.Ymmärrän kyllä, että kotimaisten kehräämöjen langan paino vaihtelee ilmankosteuden ym. mukaan, mutta tehdaslanka?

Tänään iloitaan langasta

catarina