Tavarat on vuorena eteisen lattialla, mielestäni myin hyvin  naistenmessuilla, mutta ei se takaisin tuotujen määrää juuri tuntunut vähentävän, no ehkä yhden ison lankasäkin  verran kuitenkin.
Kiitos kommenteista  kaikille, kiva oli tavata monta bloginpitäjää ja lukijaa. Messuilla tutustuttiin ihan livenä muutamien kanssa, ihmeellistä ja  mielenkiintoista.

Viisi päivää on  rankkaa olla myymässä, mutta aina yhtä kiva elämys se on. Arkipäivät olivat aika hiljaisia, joten ehti jutella ja kierrellä katselemassa, no ei sitä ihan kokonaan voi neljänsadan myyjän tuotteisiin perehtyä, mutta monenlaisia näkee. Hauskin idea oli mun mielestä eräällä eläkeläismyyjällä, joka oli saanut siitä tuotteestaan "vuoden apuväline" palkinnon. Se oli pitkä litteä tikku, jonka päässä oli  froteehuppu, se oli varpaanvälien kuivaukseen tarkoitettu apuväline. Ja pakattu  siististi ja varahuppupyyhe mukana..toinen pyykissä ja toinen käytössä. Todella kätevä henkilölle, jonka on vaikea kumartua varpaanvälejään kuivaamaan.
Harmi vaan, että nuo kivat ideat pian kiertävät, aina on niitä, jotka eivät itse keksi malleja vaan  "lainaavat" toisten ideaa, ehkä tehden siihen pikku muutoksen.

Katselin sillä silmällä myyntituotteita  ja olin tunnistavinani  yhden pipomallin, joka on  blogilistalaisen suunnittelema ja monen täällä neuloma, minäkin esittelin kuvin oman versioni, joita tein tytöilleni. Meinasin mennä kysymään oletkos sinä bloginpitäjä xxx kun tuo myssy on  siitä blogista, mutta se jäi kuitenkin tekemättä.
Nyt on suurimmat käsityömessut ohi,  parit pienet joulumyyjäiset tässä lähikunnissa on vielä jäljellä, niissä yritän päästä eroon yksittäis- ja jäännöskappaleista, sekä joistakin kokeilujutuista.
Puikoilla on nyt yksi angoralankapitsihuivi -taas ja  sukkia varpaastapäin aloitettuna omille pojille.Yllätys yllätys joululahjaksi.

Viikon ajalta on suosikkiblogit siis lukematta, joten urakkaa riittää moneksi illaksi.

catarina