Viikonloppuna tuli lähes 1000 kilometriä ajelua. Perjantaina ajettiin heti aamusta palaveriin kehäkolmosen länsipäähän ja jatkettiin sen jälkeen itäiseen merenrantakaupunkiin, kotiin päästiin vasta sunnuntai iltana.

Oli kiva nähdä lastenlapsia , tytöt hiukan paremmin valitettavasti  tällä kertaa pojat vain vilaukselta. Pieni Hilmakin jo alkaa ryömiä, vastahan tyttö syntyi. 

Paluumatkalla auton radio soitti perinteistä työväen vappumusiikkia, tuli nostalginen olo. Vähemmän nostalginen olo taisi olla yhdellä nuorella miehellä, joka yritti nukkua  vappuyön väsymystä torvisoiton  kaikuessa: Otto tuli kotiin, kesätyö pienellä risteilylaivalla odottaa.

Koska yksi nukkui sikeästi olin suunnitellut ajavani hiukan eri reittiä kotiin. En ole Kouvolan toiselta puoleta  ennen oikaissutkaan. Ja pitihän pojat  ruokkia välillä ja jos minä sitten hiukan katselin lankoja siinä  heitä odotellessani niin eihän sille mitään voinut että Pikkumatami halusi ostaa kivan kassin ja se oli kuin tehty langoille. Joko arvasitte missä kävin?

Pari pussia puro batik lankaa ja muutama tarjouskerä kirjavia nalleja.

Auton takaosa oli tupaten täynnä, koira yritti mahtua nyssäköiden joukkoon, siellä oli myös  vähän vappuaattona  ihan kaupungista löytynyttä lankaa

Sukiksi tai huiviksi ajattelin. Tuo Regia on jotenkin jännästi värjätty, kuin olisi maalattu, siis väri ei ole kokonaan  langan läpi vaan  osittain säikeen toisella puolella.

Nyt arkeen palauttelua, kunnes ensi viikonloppuna on taas toinen suunta.

catariina