Selitän itselleni, että ei pidä. Ei pidä miettiä aamuneljältä tekemättömiä töitä. Kuka muka on sanonut, että pitäis tehdä sitä kaikkea mitä aina itselleni kasaan. Ei ole tekemättömiä töitä, on vain työn iloa ja liian vähän aikaa.

No tänään sain yhden tilaustyön valmiiksi. Ompeluinnostusta pukkaa päälle, pikkutytöille, kaikille neljälle 7-12 v on työn alla kesäisiä  puolihameita, jotka kyllä ehtii matkalaukkuihin mukaan. Isot tytöt vievät  lapsilauman lomalle.

Kunhan löydän kankaan niin ompelen  Pietarin rippijuhlia ajatellen itsellenikin jotain muuta kuin karjalaisia kansanpukuja.

Ilmoittauduin Valamon kansanopistoon  kurssillekin, jospa sen röijyn oppisin tekemään.

Pihaan tulee huomenna multaa, viime syksyn porakaivo sotki pihan ja ei pidä vaan saan laittaa nurmikon ja sellaista uusiksi.

Joten jos päivitykset tässä hiukan harvenee niin olen sadepäivinä ompelemassa ja poutapäivinä pihalla.

Mutta  siis se lupaamani arvonta, jos kuvattoman postauksen jaksoi joku lukea niin tänne sitten kommentteja, arpa nostetaan sunnuntai-iltana  22.5 klo 18, Tällä kertaa vain yksi arpa voittaa.

Ja nyt hakemaan mahlapullot  koivujen juurelta ja mahlasiman tekoon. Mainostin lapsille mahlaa terveellisenä ja nuorentavana, johon poika totesi, en minä uskalla juoda, vauvaksi tulee.

catariina