Pikkumatami sanoi yhden numeron  illalla myöhään ja kaikki 31 kommenttia pääsivät mukaan. Tuntui hyvältä taas nähdä miten monia vuosien takaisia tuttuja oli pistäytynyt kommentoimassa, siis tiedän, että muutenkin poikkeatte tällä.

Myös uusia ystäviä blogini on löytänyt, vaikka itse kovin huonosti olen  kommentoinut, luen kuitenkin noin sataa blogia aika säännöllisesti,  on vanhoja tuttuja ja aina löytyy joku uusikin.

Pikkumatami oli kovasti matkatäpinöissään ja hänen onnenlukunsa oli 4, se kertoo neljän tytön yhteisestä lomamatkasta, jonne kaksi tytärtäni, neljä tyttöä ja yksi poika lähtevät huomenna, jos nyt ei nuo tulivuoren pölyt sotke suunnitelmia.

Lähden tänään matkan eka etapille viemään tytön itäiseen merenrantakaupunkiin ja pikku-otson 2v onnittelut viemään samalla. Palaan yötä myöten kotiin samantien, ken ei nyt malta jäädä kyläilemään.

Mutta siis arvontaan:  numero 4 oli siis neljäs kommentoija JAANA. Onnea..   laitatko minulle osoitetietosi, emailosoite löytyy blogin sivureunasta.

catariina