Se väri. Kun jossain vilahtaa vanha käsityö vihreän ja oranssin sävyissä, tiedän, että  se lähtee mukaan. Tämän löydön tein joenkaupungin  Kontti kirpparilla, siellä hinnat ei ole todellakaan halvimmasta päästä, mutta jos sitten SPR:lle menisi osani.

Villalangoilla kirjottu pitkäpistotyö palttinasidoksiselle villakankaalle, reunus tai kehykset on  syvän vihreää verkaa.Ylärenassa on muutama koinsyömä reikäkin.

 

Nurjalle puolelle on tueksi kiinnitetty pellavaa ja viehättävänä yksityiskohtana hyvin keksityt  ripustimet.  Seitsemän  - nyt jo ruosteista vanhaa hakasta, joita oli vaatteissakin aikoinaan.

Kuva-aihe ei vaikuta ihan tavalliselta. Lieneekö Suomesta ollenkaan? Puukin on kai tammi,  Mutta nuo värit ja naivistinen tyyli. Ihana.

Salomea huomasi että blogini on jo viisivuotias, ihan hiljaisuudessani meni aloituspäiväkin ohi. Kiitos teille jotka täällä käytte, se innostaa jatkamaan kirjoittelua. Facebookissakin olen ja Ravelryssä mutta tämä blogi on kuitenkin se minun omin juttu.

Pakkaspäivänä taidetaan meillä nyt siivota, joten moppi ja imuri esille. Illalla on taas Pikkumatamin Taito käsityökoulu Varkaudessa.

catariina