Pipoja  tulossa isoille pojille. Otan ne mukaan kun menen loppuviikolla itäiselle merenrannalle. Saavat sitten valita, kuka ensiksi ehtiikin. Yhdistelllen erilaisia lankoja ja muunnellen perusresoripion mallia, nopeaa ja kivaa. Pipo päivässä.

Toinen syyslomapäivä oli tiistaina. Pakkasin taas lomalaiset autoon ja ajettiin reilu 60 km uimaan.  Lähes sama matka meiltä on Varkauden tai Joensuun tai Outokummun uimahalleihin, loman kunniaksi  tällä kerralla lasten valintana kylpylätasoa.

Muutama tunti kului vauhdikkaasti ja hauskaa oli.  Itse sain nautiskella hoitavissa suihkuissa ja rentoutua porealtaassa ja saunoissa. Oikeastaan eka vuosi kun lapset osaavat olla ilman aivan koko aikaista silmälläpitoa. Amandakin ui jo hyvin. Lapset saivat kokeilla melontaa - joo-o uimahallissa oli  pieniä kanootteja ja pari henkilöä oli ohjaamassa melontaopettelua. Pikkumatami innostui kovasti ja selitä nyt siinä, että melonnan harrastamisen aloittaminen ei olekaan ihan tämän päivän juttu.

Kolmas syyslomapäivä  alkoi sateisella aamulla. Jotakin minulla on suunnitelmissa lasten kanssa  tänäänkin, mutta siitä toiste kunhan päivä on eletty.

catariina