Löytyihän se päättelyneula tällekin perusvillatakille. 

Siis lankana Regia Silk color, mallina neulotaan ja sovitetaan ja puretaan ja neulotaan ja lopulta toivotaan, että on sopiva  ja tykätty, kun ei voi enää sovittaa.

Vartalo-osan neuloin yhtenä kappaleena  kainaloihin asti, hihat pyörönä samoin kainaloihin asti ja yläosa kaarrokkeena.

Lanka on väritykseltään levotonta, raidoitus ei toiminut mun mallissa kuten sukassa, johon lanka on suunniteltu. Yritin saada vartalo-osaan edes hiukan selkeyttä ja neuloin sen kahdelta kerältä kahden kerroksen vaihdolla. Kaarroke 1x1 resoria  ja kaulus on 2x2 resoria.

Niin rajallista on tämä aika, pimeinä päivinä, joita nyt eletään tuntuu aika vielä lyhyemmältä. Neulomaan ehdin oikeastaan vain iltaisin ja viikonloppuisin. Vaikka olen kotona niin päivä kuluu vauhdilla. Töitä teen ompelukoneen kanssa muutaman tunnin päivässä, mutta kun lapset tulee koulusta ollaan kodin puolella arjen touhuissa.

Tänään on taas lähtö Varkauteen Taito kässäkerhoon, Pikkumatami valittelee eilistä rokotusta ja kipeää kättään, mutta jääköön koulusta kotiin, ei varmasti ole ainoa. Hän ei osannut nukkua  väärällä puolella kun nukkumapuolen käsi oli kipeä eikä herättänyt minua antamaan lääkettä.

Jospa saisin Ilonan villatakin samalla vietyä postiin  se ei jää odottamaan joulua, nyt sitä tarvitaan - ja vaikka Pietarin  synttärilahjan samaan pakettiin.

catariina