Tallella olen, mutta tämä täysi elämä ei ole antanut aikaa koneella istumiseen. On taas ollut kaikenlaista puuhaa ja menoa.

Eilenkin ajoin lähes 200 km kun hain ensin pojan kirkolta koulusta ja sitten mentiin Joenkaupunkiin  tavalliselle kontrollikäynnille.  Myrskysi ja puut huojuivat pelottavasti.  Menomatkalla käytiin Liperin Myllyn myymälässä ostamassa luomu ym jauhoja ison laatikollinen, sitten kävin Ylämyllyllä Vaasan tehtaiden  tehtaanmyymälässä ostamassa  muutaman muovikassillisen leipää ja vielä kun poikkesin Karelian Lihajalosteen tehtaanmyymälässä niin jopa oli auto täynnä  kotimaista ruokatarviketta  edullisesti.  Pakastimen kautta mulla lähes kaikki ruoka aina kulkee, kun kaupat ovat kaukana.

Vielä puuttuu muutama osoite edellisen postauksen voittajilta, en ole ehtinyt kaikille lähetellä viestejä, joten odotan kunnes  kaikki ovat blogikierroksellaan  nähneet  voittaneensa ja ilmoittavat osoitteensa.  Alkuviikolla yritän saada voitot postiin.

Eilen poikkesin kirpparillekin ja löysin Steplangasta neulotut lähes käyttämättömät sukat Pikkumatamille. Tuntuu kyllä ihan kauheelta, että en ole edes sukkia ehtinyt lapselle  neuloa, mutta tyttö oli onnellinen ohuista villasukista, hän kun ei tykkää kovin paksuista, kun saappaissakin on  lämmin vuori.

Kesken on vielä Pikkumatamin villatakki ja Ilonan villatakki ja ne kaksi huivia...

Posti toi  Muoriskalta  ihanan pitsihuivi kirjan.  Lupasin juhlallisesti naapurin todistaessa, että en aloita noita Haapsalu sall kirjan huivi-ihanuuksia kokeilemaan ennenkuin keskeneräiset työt valmistuvat.

Tänään pitää käydä vaihdattamassa nastarenkaat alle kun lauantaina pitää lähteä aamuyöstä kohti Tamperetta ja palata iltayöstä takaisin, jos olisi  turvallisempaa ajaa mahdollisia liukkaita  varoen. Vien lapset omaan juttuunsa  ja minulla on  lähes koko päivä vapaata,  jos joku  haluaa tavata niin  ota yhteys.

nyt tämän päivän täyteyteen jokainen tavallaan

catariina