Laitan n yt leikin poikki, ihania perusteluja ja kivoja lukuja  olitte kommentoineet, vaikea valita, mietin nyt iltaan asti voittajia.

---------

Edit.  torstaiaamuna

Vielä ehtii mukaan tähän arvontaleikkiin...

Minä nyt vaan ajelen ympäri Suomenmaata, ihailen Pikkukerttusta , yritän rakentaa uutta näyttelyäkin ja tilausompelut hiukan haittaa harrastuksia, ei tahdo ehtiä blogihommia ollenkaan neulomisesta tai muista haaveista puhumattakaan.

Siispä just vasta huomasin, että joskus varalaskuriksi laittamani laskuri on myös lähestymässä seuraavaa isompaa lukua, laitetaan sitten arvonta taas pystyyn.

Jos jotkut osuu hauskaan lukuun ylimmässä laskurissa tai osaavat perustella  hyvän tarpeen saada arpajaisvoitto niin kolmen hengen puolueeton raati  Ellu, Pikkumatami ja mie  sitten valitaan pari voittajaa.

Onnea arvontaan joka suoritetaan kun laskuri pyörähtää ykkösellä alkavaan lukuun ja huomaan viheltää pelin poikki.

Kyllähän  kaikki tajuaa, että mainontaahan nää mun lankavoitot on. Kunhan saan joskus lisättyä  15 vuotta käytössä olleen  y-tunnukseni tänne niin voin taas blogin kautta myyntiin mainostaakin. Se myynti on kyllä aina ollut hyvin sivuseikka. Angorilla langat on löytänyt  ostajansa hyvin ilman blogimaailmaakin, jossa nyt  tehtiin tuo myynnin järjestely.

catariina