Pikkumatamin kanssa numeroimme ja laputimme kommentit,  lapset huutelivat  voittonumerot ihan oman mielensä mukaan ja  onni suosi seuraavia :

Kata   ja    AnniP   ja   tuulai,  joka sanoi olevansa lukemassa 199615  ja vielä yksi lohdutuspalkinto viimeiselle kommentoijalle ,  joka on routa.  Ottakaapa yhteyttä sähköpostilla, niin  voitto  lähtee matkaan.

Lämmin onnitteluni voittajille. Tippa silmässä luin kommenttejanne, monet kasvot ja blogit ilman kasvoja tunnistin nimimerkeistä. Vuosien ajan olen minäkin useita blogeja seurannut, rakkaita ystäviä on  teistä tullut.

Olen sellainen  vähemmän yhteisöllinen bloggaaja, en ole vielä osallistunut  tempauksiin tai yhteisneulontoihin, mutta seuraan silti  monien  ahkeraa  hyväntekeväisyys ym neulontaa ja kadehdin sukka-pipo ym tempauksiin osallistuvia.

Haaveena on päästä tänä syksynä Joensuun ja Tampereen messuilla käymään, vaikka en nyt  ole myymässä, toivottavasti järjestyy joku yhteinen neulekahvila molemmissa ja  tavataan mahdollisimman monen kanssa.

Ai niin  voittona lähtee tietenkin lankaa. Uusi AngorillaKaritsa on ensimmäistä kertaa esillä. Kehräytin Pirtin Kehräämöllä karitsanvilloja säkillisen, siis ensimmäisen kerinnän villat, pehmeää se on.  Siihen lisättiin joukkoon ne jämät, jotka jäivät villa-alpakka ja villasilkki-langoista edellisen vuoden kehräyksessä. Lanka on hieman tummempaa kuin luonnonvalkoinen koska AngorillaSilk lanka tehtiin 

ruskeaan lampaanvillaan. Silkkiä ja alpakkaa on siis muutama prosentti mukana. AngorillaKaritsa on  pehmeää, hankauksenkestoa siinä ei ole.  Mutta luulisin lämpimyyttä ja luonnonmukaisuutta olevan. Tuoksuukin aidolta.

Jossain vaiheessa laitan langan myyntiin täällä blogissakin. Mutta nyt sitä siis vain voittajille, jos  lankapalkinto ei allergian tms syystä käy niin  ilmoitattehan niin keksin jotain muuta.

catariina