Ei ole kirjoitusvirhe vaan ihan oikea villasika  asuu Kiteen Eläinpuistossa

1247906589_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Karvasta ei kyllä taida lankaa saada, vaikka kivahan tuota poikasta oli rapsutella.

Muuten käynnistä siellä jäi paha mieli, lapset kyllä nauttivat.

Olimme ensin syömässä. tarkkaan kysyttiin lasten iät kun maksoin seisovanpöydän. 13 v oli aikuisten hinnalla. Ruoka ei kyllä ollut hintansa väärtti.

Sitten menimme eläinpuiston kassalle ja pyysin perhelippua. Kassapoika katsoi meitä ja sanoi, pitäisi olla kaksi aikuista. Minua otti sen verran päähän, että sanoin:  perheeseeni ei kuulu kahta aikuista. "No se on sitten yksi aikuinen ja kolme lasta"  -ei edes kysynyt pojan 13 v. ikää, joten sadassa metrissä ravintolan jälkeen oli aikuisuus muuttunut lapseudeksi. Enkä korjannut  asiaa. Hävisin kaksi euroa. Jälkeenpäin mietin, jos olisi ollut kaksi naista ja lapset, miten sitten olisi perhekäsite muotoutunut, tai jos olisin sanonut, että poika on 13v. kun lastenlippu kuuluu  12 vuotiaalle asti. Oltaisko me sitten oltu perhelippuun oikeutettuja.

seuraavan kerran kun menen jonnekin vastaavaan perhelippupaikkaan noukin samaan ryhmään mukaan ihan kenet aikuisen vaan kassajonossa nään, pääsee ilmaiseksi ...

Näinkö yksinhuoltajia tai muita "kaksiaikuista ja 2-3 lasta" määritelmästä poikkeavia perheitä kohdellaan. Otsikko kertoo tunnelman..

laitoin kyllä tiukan palautteen sähköpostilla.

catariina