Nyt alkaa jo tasaantua. Kevätjuhlien ja koulun loppumisen aiheuttama säpinä, se vapauden tunne kun vasikat pääsevät  laitumelle, ihanat hellepäivät. Kaikki muutokset elämän rytmiin laittavat vähäksi aikaa pienet päät ja jalat sikinsokin, joka suuntaan pitäisi mennä yhtä aikaa, tehdä kaikki mukava lomaan liittyvät nyt juuri.

Rajojakin pitää kokeilla. Saakohan nyt lähteä omin nokin seikkailemaan, saako kiipeillä puuliiterissä, saako penkoa varastosta aarteita. Kaikki tuli kokeiltua eilen.

Eilen illalla olin jo ihan puhki. Kauanko tätä kesälomaa vielä jatkuukaan. Kuka on laskenut, koska taas koulu alkaa??

Ei vaan oikeesti, onhan tämä mukavaa, ei tarvi tarkastella lasten vaatetusta, juoskoon vaikka miten pukeutuneina,  ei herätellä aikaisin syömään, ei hoputtaa bussiin. Ehkä loma kuitenkin on mukavaa äideillekin.

Amanda toi kesän tullessaan perjantai-iltana, eskari on takana ja pitkä koulutie alkaa syksyllä, nautitaan nyt kesän vapaudesta maalla.

Eilen piti jo lopulta keksiä tekemistä pitkin pihaa ja seiniä pomppivia sähköjäniksiä rauhoittamaan.

Koska tämä on vanha kauppa, on pihan puolella lastauslaituri, joka toimii jonkinlaisena terassina, odottaen mahdollista muodonmuutosta  jonain päivänä. Nostin ulos vanhan sohvan kesäksi. Siinä on mukava touhuta kaikenlaista kivaa.

1243833708_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Matonkuteiden leikkaaminen olikin uutta ja jännää. Pikkumies jaksoi parikin tuntia leikata.

Leikkaaminen onnistui pienimmältäkin kun oli kankaassa selkeä raita, jota pitkin mentiin saksilla eteenpäin.

1243833842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytöt  suunnittelivatkin yhteistyön, toinen leikkasi ja toinen keri.

hyvää kesän alkua kaikille

catariina