Eilen  oli kuvassa vauvanmyssyjä päihin, jotka vasta tuntuvat mammojensa masuissa. Ei nyt kuitenkaan neljää vauvaa ole tulossa, myssyissä on eri kokoja ja valinnanvaraa, lisääkin tulee kesäksi.

Tänään on kuvassa kolme lippapipoa murkkujen päihin, seiskaveikkaa, värit toivomusten mukaiset ja malli löytyy Suuri käsityölehti 3 /2008  muunneltuna käyttämälleni langalle. Eli aloitin 100 silmukalla ja 3½ puikkoloilla, niinkuin olen täällä oppinut sanomaan.

Lipan kovike on vanhan repun takaosan pehmuste.

Kuvassa näyttävät smurffimyssyiltä, mutta päässä istuu hyvin, ruskea pipo jää tänne ja se on jo juuttunut pikkumiehen päähän sisälläkin.

 

Pakkanen on talven kipakoin. Tänä aamuna -26  kun vein Vinskin aamupissille. Mökki on lämmin, mutta keittiöstä ei tule vettä, ei silti  mitään hätää kun vessan hanat toimii. Laitoikin heti aamulla pesukoneen päälle jotta estää putkien jäätymistä.

Tulet laitoin taas aikaisin aamulla puuhellaan siihen rakkaaseen Reinoon,  jonka luukussa siis lukee REINO n: 20

Tämän kuvan on ottanut Ellun avo ja kylläpä yllätyin kuin näin sen suurennoksena kehystettynä heidän uuden kodin keittiössä. Ihana vävypoika, katselee anopin hellaa  Hymy

catariina