Kiitos ihanista  kommenteista, vaikka välillä  päivitykset on harvassa ja ajatukset solmussa, niin jatketaan tästä eteenpäin. Lämpimät onnittelut ja hyvää mieltä voittajille:

Koska Teisa  osui tasalukuun niin  hänelle lähtee yksi Angorilla vyyhti.

 Ja kaikkien muiden kommentoijien kesken ( tähän aamuun asti) arvotaan kaksi lanka- vyyhtiä, ihan vaan sen takia kun kolme on niin kiva luku.

Arvonnassa onni osui  Annille Hokkapokka blogista


ja Marjatalle, jolla ei ollut blogiosoitetta, näin Marjatta kirjoitti:

             Marjatta
                12.12.2008 - 21:19
               Taisin myöhästyä, mutta joka tapauksessa Hyvää Joulun odotusta. Luku on 80 yli.

Tein niin, että arvoin jaettuani lappuset erikseen blogiosoitteensa antaneiden ja muiden osallistujien kesken. Joskus tuntuu, että ne, jotka eivät kirjoita blogia jäävät  jotenkin syrjään arvonnoissa. Tunnistan kyllä kommeteista tuttuja nimiä yhä uudestaan.

Ilmoitelkaapa mulle osoite, jonne lanka lähtee.

Kunhan saan tuon vanhemman murkun ylös sängystä niin lähdetään Joenkaupunkiin, kengät pitäisi hänelle löytää eikä niitä viimeksi löytynyt Kuopiosta eikä Joensuusta joten uusi yritys..joululahjoja en ole edes ajatellut vielä. Onneksi sovimme, että vain pienille ostetaan lahjat, muuten pidetään  yhteisin eväin joulua täällä, pienemmällä joukolla kuin parina viime vuonna. Yksi poika on merellä töissä ja yksi  intissä., yksi tytöistä on myös töissä. Kolme lapsista ovat jo oman perheensä joulussa. Onhan meitä silti toista kymmentä koossa.

Pitää kai tänään  poiketa JoenLangassakin, kun ruskea lanka Ahdin  villahaalariin ei taida riittää.

catariina