On taas Helsinki nähty ja käyty.. no en juuri Katajanokalta poistunut  messuviikonlopun aikana, kun hotellikin oli ihan Wanhan Sataman vieressä.
Ei minusta olisi kaupungissa asujaksi, ihana oli palata  tänne valkoisten hankien keskelle ja pakkastakin oli nyt aamulla  toista kymmentä astetta. Reino lämmittää uskollisesti, se olikin jo ikävöinyt ja palellut yksinään.
Nyt on kaffepannu hellankulmalla. Siitä aamupäivän aikana tiristelen aina muutaman tipan mukiini.
14 v. poika valitteli, etä hän ei osaa keittää kahvikeittimellä kunnon kahvia, mutta eipä ollut viitsinyt laittaa Reinoon tulta.
Reino sai myös tuliaisia
1341898.jpg

Savisuti oli tosi tarpeellisena apuna lauantaipäivän ja toi minulle tämän. Hän muisti,  kuten ystävät muistavat pienetkin asiat jutteluhetkistä, että joulun alla tavatessamme, mainitsin kattilapiikani hajonneen .Nyt  on taidetta Reinolla. Kiitos.

Tapasin monta  tuttua blogikasvoa, bongasin monia kivoja neuleita ihmisten yllä, mutta  jotakin aivan ihanaa oli saada silittää Punaisen Talon pienimmän samettiposkea. Edellisillä messuilla vielä äitinsä masussa messuillutta neitiä.

Tällainen huivi sitten valmistui ja jäi reissuun.
Pirtin kehräämön 2 säik.karstalankaa 170gr. Malli oma suuri huivi suurenmoiselle naiselle. Hyvää matkaa Pariisiin!  Yliympyrä muodoltaan. Eli huivin päät kiertyvät kuvassa  ympyrän päälle.

Pisartelua-huivi
1330974.jpg

1330987.jpg

catariina