Pitkästä aikaa taas pakkaan autoon messutavarat. Kuopioon onkin sen verran lyhyt  (100km vain) matka, että en aio tällä kertaa yöpyä siellä, ajetaan  edestakas pari päivää.
Flunssaa on meilläkin,  murkkupoika on koko viikon ollut puolikuntoinen välillä koulussa ja välillä kotona.Kunhan nyt viikonlopusta selvittäisiin, ettei pienemmät sairastu, siinä tapauksessa jää minulta messut messuamatta.
Eilen kävin Joenkaupungissa purkamassa alkuviikolla alkanutta  tilannetta. Helpottaa jo hiukan.
Kun  sen jälkeen  pääsin Joensuun neuletapaamiseen, joka pikapikaa oli kutsuttu koolle, olikin se reissu rentouttava. Siitä istumalta ilmoittauduin JaanaV :lle  värttinäkehräyksen kurssipäiväänkin. Olipa ihanaa  nauraa sydämen pohjasta kivassa seurassa, neuleterapeutit  sanan  varsinaisessa tarkoituksessa. Kiitos kuuluu TiinaV:lle, joka kasasi porukan. Toinen Tiina  tietokone-asiantuntijana neuvoi miten saan linkit helpommin siirrettyä kuin omalla  kynä-paperi-naputa-merkki kerrallaan systeemilläni. Kiitos, se toimii, kummallista noinko helppoa se olikin!!

Kiitos myös Inkiväärille ihanasta  avuntarjouksesta, kyllä täällä omien joukosta löytyy todella  apu nopeammin kuin pojilta, jotka enemmän hallitsee teknistä puolta.

--Ihan pikkuisen lankakerän jouduin ostamaan.(ihan pakko, vaikka olen  päättänyt olla varjohamsteri)  Olen tekemässä taas huivia vironvillasta ja teen siihen reunuksen, jota ei siis voi tehdä liukuvärjätystä langasta, löysin onneksi  samanoloista yksiväristä lankaa reunaan.Eihän sitä kaikkea kotona ole.

Minua harmittaa kun en saanut uutta lankaani kehräämöltä vielä mukaan Kuopioon, loppukuussa se vasta valmistuu.

Kirkasta kevättalven päivää tänään jokaiselle

catariina