Kiitos kaikille osallistujille, tämä oli  kiva tapa saada langalle nimi. Ja voi kun minulla  olisi monta lankaa nimettäväksi. Taitaisi riittää joka kilolle oma nimi.. Saatan käyttää noita nimiehdotuksia huivien tms. tuotteiden niminä. Ihania ehdotuksia. Kiitos.

Oikeastaan koko mun yritystoiminta sai nimensä langasta. Angorina Lyx on  monen tuntema lanka jo 70 luvulta. Toiminimeä perustaessani se tuli mieleen ja varmistin asian  saanko käyttää sitä Angorinaa  yritysnimenä, vaikka se on langan nimi. Ja siihen ei ollut estettä.

 Nyt joudun karsimaan kaikki angorina ehdotukset pois, koska en ole selvittänyt onko sitä lankaa vielä valmistuksessa.  Jätän asian kuitenkin mietintämyssyyn ja yritän selvittää voinko ottaa sen käyttöön rekisteröitynä tuotemerkkinä. Silloin langatkin voivat saada sen nimen johdannaisen.

Eilisen 600 kilometrin ajon jälkeen olen vielä ihan poikki. Hain nuorimmaiseni viikonloppulomalle ja Kokkitytön koirineen vähän pidemmälle lomalle.Yksivuotias "kohelo rotikka" ei ole oikein helppo julkisissa kulkuneuvoissa kun vaihtojakin joutuu tekemään muutaman, siis mie  hain heidät tänne.

 Ihanaa.. tänään syötiin kokkitytön tekemää suussasulavaa jauheliha-kanttarelli kastiketta...

No mitäs tässä sen pidempään jaarittelemaan.

ANGORILLA SILK  on uusi lanka nimeltään.Sitähän ehdotti MEEMU!! Terveisiä vaan sinne nuoruuteni kotikaupunkiin. Osoitteesi minulla jo onkin ja sinulla  edellistäkin lankaa. Vyyhti tulee taas.

Perusteluina että siinä on kaikki. Ihana nimi.

Sitten kaikkien viime päivinä kommentteja ja nimiehdotuksia lähettäneiden kesken arvotut kolme lankavyyhtiä:

884821.jpg
Ensin kirjoitin kaikki nimet lapuille, sitten Pikkumatami rullasi ne  lasimaljaan, tässä vaiheessa viralliset arvonnan valvojat vielä nukkuvat vieressä.
884827.jpg

Sitten juotiin kahvit ja herätettiin kissat ja puettiin Onnettarelle  Onnetarpuku. Iltapäivä oli kulunut  askarrellessa Lankaonnetarhattua ja Lankaonnensauvaa.
885289.jpg

Ja Lankaonnetar nosti taiotusta lasimaljasta kolme  arpalippua joissa lukee:
TERHI, HELMIS ja MÖHKÖFANTTI   ONNEA ONNEA ONNEA
885286.jpg

Ilmoittakaapa mulle Emailiin (blogin yläreunassa)  postitusosoitteenne niin Angorilla Silk lankavyyhdit lähtevät maanantaina...

Rauhallista lauantai-iltaa ja pyhänpäivän alkua, juuri meillä kuuluivat pihalle asti iltakellot Uuden Valamon luostarista.

Jos joku matkailee täälläpäin niin tervetuloa

Catariina